Всяка една от машините с които работим е с марка "Мерцедес" в своята област.
Рекламирай, за да си първи и различен!

 
     
 
 
Двадесет и пет  годишното ни присъствие на Българския пазар, показва много добър прием, който ни убеждава да разширяваме дейността си. Да поддържаме на склад, произвеждаме, отпечатваме асортименти от стоки представени в нашия сайт, а също така и такива по ваша индивидуална поръчка. През 2003г. фирмата ни за първи път въведе в България и допринесе за развитието на американската технология в изработването на обемни  -  лого-топ стикери, използвани за рекламни ключодържатели, значки и др. сувенири с ниски тиражи и достъпниза всички. Можем да ви предложим успешни решения в следните области: графичен дизайн, широкоформатен печат, директен дигитален печат върху сувенири, сухо преге, ситопечат, външна реклама, сувенирна реклама, както и в оформянето на вашите рекламни площи. Предлагаме ви качествено обслужване и продукция еквивалентни на световното ниво в областа на рекламата, на конкурентни цени при отлични условия. Ние ценим времето и го използваме максимално ефективно за изпълнението на поставените ни задачи.
За вас работят само млади и енергични професионалисти и всички наши амбиции са свързани с просперитета на нашите клиенти.
Разполагаме със седем  УЗП-машини чрез които произвеждаме подвързии за тетрадки, папки, менюта, визитници, калъфи за лични документи и мн.други артикули. Това ни дава повод за изпълнение на вашите големи поръчки в срок.

Традиционно високото качество на произвежданата от ЕВЕЛИН продукция, гарантира нейната конкурентоспособност на пазара. Материалите, използвани за производството, осигуряваме със собствен внос.
Ставайки наши партньори, ще можем да развием едно ползотворно и съвместно сътрудничество.

ЕВЕЛИН

 

ПОРЪЧАЙТЕ КАТАЛОГ ЗА 2016 г. И НА ДРУГИЯ ДЕН ЩЕ БЪДЕ ПРИ ВАС ЗА НАША СМЕТКА
гр.София, жк.Лозенец, ул.Любата 15, тел./ факс: 02 / 868 66 71
 
гр.Пловдив, ул.Пере Тошев 2, тел.032 / 67 70 25, факс: 032 / 67 70 26
 
М-тел. 0888 580 375. Глобул: 0892 20 80 16, Вива ком: 0879 85 77 33
 
тел.: 0888 580 375 - от 8.00 до 21.00 - постоянно на линия и събота и неделя
 
  Е-маил: evelin@abv.bg